hm-top.jpg

ЗА НАС

Кои сме ние?
Потребни Ви се професионалци?
Зошто ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС?

УСЛУГИ

Хигиена...
Техничко одржување...
Комунални услуги...

УПРАВУВАЊЕ СО ЗГРАДИ

Управување, совети, извештаи...
Функционалност, хигиена...
Максимална взаемна соработка!!

Хаузмајстор ПЛУС е ЛИЦЕНЦИРАН УПРАВИТЕЛ со Станбен и Деловен простор

ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС

ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС

Ви благодариме за довербата што ни ја укажавте со посетата на нашата веб страница и интересот за услугите што ги нудиме. Доколку Ви е потребна професионална услуга за чистење на Вашето домаќинство или на Вашиот деловен простор препуштете го тоа на професионална компанија за чистење и одржување - ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС.

ЕДНА КОМПАНИЈА - РЕШЕНИЕ ЗА СЕ

Искуството и ефикасноста на вработените се доволна гаранција дека за многу кратко време Вашиот деловен или станбен простор ќе биде чист и угоден за престој во него.

 

Работиме ислучиво со средства и опрема од најпознати производители, според највисоките еколошки стандарди.

 

Сите стандарди, иновации, новитети во нашата сфера на делување ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС ги имплентира веднаш во својата работа.

 

Се надеваме дека со квалитетот на нашите услуги ќе ја оправдаме Вашата доверба
и се надеваме на идна соработка.
Ви стоиме на располагање за секаков вид совети.
Ваш ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС

 

 

Управувањето со колективни станбени згради, можности и предизвици

АНКЕТЕН ЛИСТ
ЗА ГОДИШЕН ПЛАН НА ОДДРЖУВАЊЕ

Пополнетиот анкетен лист доставете  го на нашата адреса или на нашата Е-маил адреса.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Стандарди за квалитет