hm-top.jpg

ЗА НАС

Кои сме ние?
Потребни Ви се професионалци?
Зошто ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС?

УСЛУГИ

Хигиена...
Техничко одржување...
Комунални услуги...

УПРАВУВАЊЕ СО ЗГРАДИ

Управување, совети, извештаи...
Функционалност, хигиена...
Максимална взаемна соработка!!

Хаузмајстор ПЛУС е ЛИЦЕНЦИРАН УПРАВИТЕЛ со Станбен и Деловен простор


ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС
ДООЕЛ - СКОПЈЕ

Друштво за трговија и услуги
ул. Мирче Ацев бб
1000 Скопје, Македонија


 

Контакти:
 

тел.  +389 2 3120222

моб. +389 78 398788
       


факс. +389 2 3122818
 

е-маил:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 


 

Стандарди за квалитет