hm-top.jpg

ЗА НАС

Кои сме ние?
Потребни Ви се професионалци?
Зошто ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС?

УСЛУГИ

Хигиена...
Техничко одржување...
Комунални услуги...

УПРАВУВАЊЕ СО ЗГРАДИ

Управување, совети, извештаи...
Функционалност, хигиена...
Максимална взаемна соработка!!

Хаузмајстор ПЛУС е ЛИЦЕНЦИРАН УПРАВИТЕЛ со Станбен и Деловен простор

ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС ДООЕЛ - Скопје

Покриеност на градови во Македонија

 

       
Гевгелија Гевгелија Гевгелија
Куманово Куманово Куманово
Битола Битола Битола
Тетово Тетово Тетово
Охрид Охрид Охрид
Велес Велес Велес
Штип Гостивар  
Струмица Струмица  
Кавадарци Кавадарци  
Кратово Кичево  
Пробиштип Струга  
Ресен Прилеп  
Крива Паланка Кочани  
Росоман