hm-top.jpg

ЗА НАС

Кои сме ние?
Потребни Ви се професионалци?
Зошто ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС?

УСЛУГИ

Хигиена...
Техничко одржување...
Комунални услуги...

УПРАВУВАЊЕ СО ЗГРАДИ

Управување, совети, извештаи...
Функционалност, хигиена...
Максимална взаемна соработка!!

Хаузмајстор ПЛУС е ЛИЦЕНЦИРАН УПРАВИТЕЛ со Станбен и Деловен простор

Управувањето со колективни станбени згради, можности и предизвици

АНКЕТЕН ЛИСТ
ЗА ГОДИШЕН ПЛАН НА ОДДРЖУВАЊЕ

Пополнетиот анкетен лист доставете  го на нашата адреса или на нашата Е-маил адреса.
anketa@hauzmajstor.com

 

Стандарди за квалитет

 

{dionegallerywizard parameters="viewertype: sexylightbox, captionusing: 0"} {gallery folder="licenca" previewWidth="195" previewHeight="247"{/gallery} {/dionegallerywizard}