ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС

ул. Лондонска бр. 11 А
1000 Скопје

ЕДБР: 4057009502714

Контакт телефон: 13434
емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.hauzmajstorplus.com.mk

ДЕЈНОСТИ

  • професионални услуги за одржување на хигиена во станбен и деловни, индустриски и резиденцијални објекти
  • управување со станбен и деловен простор (согласно Законот за домување) и
  • професионални хаусмајсторски услуги (техничко одржување) 
X

Right Click

No right click