ХОРТИКУЛТУРНО УРЕДУВАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ


hortikulturno
Хортикултурно уреден простор пред Вашиот објект е од особена важност за изгледот на објектот во целина и Вашиот имиџ. Имате ли потреба од хортикултурно уредување на Вашиот простор и инвестирање во уредени зелени површини пред Вашиот објект? Сакате ли естетски хортикултурно уреден внатрешен простор? 

Хауз Мајстор Плус Ви нуди комплетно хортикултурно уредување на Вашиот надворешен и внатрешен простор, на Вашите дворови, домови, канцеларии, резиденцијални објекти, салони и др.

Во соработка со нашите реномирани партнери нудиме комплетено хортикултурно дизајнирање и уредување на Вашиот простор, изработка на приказ на идејното решение за хортикултурно уредување на просторот, комплетно хортикултурно одржување на просторот и професионален надзор во процесот на уредување и одржување.

Создадете пријатно катче за Вас, Вашите пријатели и клиенти.

Реализацијата на оваа услуга следува по претходно извршен увид на просторот од страна на стручни лица, при што ќе биде дефинирана најповолната понуда за Вас согласно Вашите потреби и идеи. 

Доколку сте заинтересирани за користење на оваа услуга контактирајте не преку нашиот Контакт Центар 13434 или на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

X

Right Click

No right click