Хауз Мајстор Плус Ви овозможува на брз и едноставен начин да побарате професионални хаусмајсторски услуги во Вашиот станбен или деловен простор. Со цел квалитетно и точно утврдување на потребата за поправка или интервенција Ве замолуваме да ги внесете сите барани информации во апликацијата и по испраќање на барањето за понуда, одговорните лица за хаусмајсторски услуги од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на точен термин за интервенција од нашите хаусмајсторски тимови и за Ваше информирање за сите детали поврзани со бараната услуга.

Изберете професионални поправки и интервенции од искусни хаусмајстори!

Гарантиран квалитет на услугата!

Хауз Мајстор Плус – Твој домашен мајстор!


Побарајте понуда за професионални хаусмајсторски услуги во Вашиот станбен или деловен простор

Доколку аплицирате од компанија Ве молиме наведете контакт лице и телефон за контакт и ќе бидете контактирани од нашиот Контакт центар.

captcha
Powered by BreezingForms

X

Right Click

No right click